Spilleautomater inspirert av pirater

Det er i dag titusener av spilleautomater rundt omkring i verden og på nett. Det finnes mye variasjon mellom automatene, fra frukt-motiver til guder og panteoner. Vi har funnet ut at en god del av de beste spilleautomater er inspirert av pirater! Disse skumle karakterene, kjent fra filmer, myter og ekte historier, har vært en stor skrekk for seilere helt siden man begynte å reise rundt på de syv hav. Til og med i dag er pirater en trussel for ærlige sjømenn, men la oss ikke glemme at de også er en stor glede for folk som setter pris på gode spilleautomater!

Booty Time

Booty Time spilleautomat er et spill for deg som liker gratisspinns. Dette er et spennende og morsomt spill med en helt unik funksjon: Hvis du klarer å få tre kiste-symboler på hjulene så utløser du et multinivå bonus spill. Når du kommer til det første nivået velger du en av de tre kistene, som så gir deg et visst antall gratis spinns og en multiplikator. Etter det første nivået blir gratisspinnene utløst og alt du vinner blir multiplisert av multiplikatoren.

Det er dette som gjør spillet så interessant; det faktum at du ved hjelp av gratisspinns kan utløse en ny bonusrunde bestående av flere nivåer.. Det betyr at gratis spinns kan utløse nye gratis spinns, inkludert en ny multiplikator i følge NorskeCasino.party.

Spilleautomaten har også et joker-symbol som kan erstatte alle spillsymboler, unntatt scatter-symbol og dobling. Skaperne av Booty Time har skapt et fantastisk spill med nye symboler, animasjoner og bedre spilldesign for å skape en spennende opplevelse for deg ute på de syv hav.

Legend Of The Sea

Den fantastiske spilleautomaten Legend Of The Sea er en klassisk automat, med 3 rader, 10 faste betalingslinjer og 5 hjul. Legend Of The Sea gir spillerne muligheten til å erobre de syv hav med to av verdens mest kjente og fryktede kapteiner.

Spillet gir deg muligheten til å velge hvilket mannskap du vil seile med. Når du har klart å få 3 scatter-symbol vil du få sjansen til å bli medlem av kaptein Morgans eller kaptein Bonneys mannskap. Hvert mannskap har ulike fordeler og ulemper, hvis du velger å bli medlem av kaptein Anne Bonneys mannskap tripler du pengeutbetaling under dine 15 gratis spinns. Hvis du velger kaptein Henry Morgan, kommer han til å hjelpe deg videre i spillet. Eksempelvis vil han, på dine 10 gratisspins, skyte ned alle ikonene inntil det kun gjenstår et symbol. Det symbolet som står igjen blir en del av bonusspillet. Hvis det valgte symbolet kommer på en vinnende linje vil den dekke alle posisjoner på samme hjul, og du vil få utbetalt en premie i henhold til lønnstabellen. Så ikke vent, dra nå! Velg din kaptein og bli en legende!

Lucky Pirates

Føler du deg heldig? Er du en pirat? Bli med på en reise med de heldigste piratene som har seilt på de syv hav. Det er morsomt og spennende, og Lucky Pirates tilbyr 9 betalingslinjer, 5 hjul og 3 rader. Pirater som leter etter de store skattene vil ikke kunne motstå dette spillet.

Hvis du får 3 eller flere like frukt-pirater på en aktiv betalingslinje får mannskapet ditt entusiasmen de trenger for å borde svake handelsskip. Du får selvfølgelig din del av skatten, som i dette tilfellet er hele sulamitten! Boatswain Starfish er spillets scatter-symbol, og gir utbetaling uansett hvor han befinner seg. En gylden gullmynt med hodeskalle-motiv har egenskapen til å bytte ut forskjellige medlemmer av mannskapet, unntatt Boatswain Starfish. Kaptein Parrot er det mest verdifulle symbolet, for om fem av disse ikonene lander på en betalingslinje vil du bli betalt ut 5000 ganger din opprinnelige innsats.

Følg kaptein Parrot og mannskapet hans til de mest utrolige steder, hvor du finner skatter du bare kan drømme om!

Privacy Policy